Indmeldelse

Sådan melder du dig ind

Indmeldelse foregår ved at klikke på ny spiller. Ved at udfylde formularen, bliver du skrevet på vores venteliste i holdsport. Skriv venligst oplysningerne på det kommende medlem.

Hvis du allerede har udset jer et hold, eller har snakket med træneren, kan dette skrives i kommentarfeltet i formularen. Alle holdene kan findes i vores holdoversigt.

Når vi har fundet et hold til dig, vil du blive kontaktet af træneren. Du kan forvente at blive kontaktet inden for 5 hverdage.

Herefter vil du få adgang til vores medlemssystem, Holdsport. Når du bliver oprettet, vil du blive tilsendt brugernavn og kode. Systemet fungerer som kommunikationsværktøj og du vil kunne se hvor/hvornår der er træning, kamp, sociale arrangementer osv.

Samme dag vil du også modtage en opkrævning på mail, via holdsport. Fristen er 14 dage frem. Disse 14 dage tæller som din prøveperiode.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte udover prøveperioden skal dette meddeles skriftligt til tz@bkskjold.dk, inden fristens udløb.

Hvis du ønsker at fortsætte, betaler du selvfølgelig bare regningen.

På ungdomsholdene skal du selv bestille dit kamptøj. Enkelte hold har dog hele holdsæt. Spørg derfor træneren. Bestil spillersæt

Hvis det af den ene eller anden grund ikke er muligt at betale inden fristens udløb, er i velkomne til at kontakte os for en løsning. Det vigtigste er, at vi hører fra jer.

Spørgsmål til indmeldelse

Skriv til Theis hvis du har spørgsmål til indmeldelse.

W1siziisijiwmtcvmdcvmdevnxhjog9imwr1yl9nb3rpb25zymfubmvyxze2mhg2mdauanbnil1d?sha=315d38019793091b