Folkekøkken
W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmndiem9ibxlnef9uexriyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=2bfb4384996a0ab7
Fællesspisning i Skjold!
  • F%c3%a6llesspis1
  • F%c3%a6llesspis2
  • F%c3%a6llesspisninglasse
  • F%c3%a6llescafe
Et (relativt) sundt måltid mad til en god pris - og masser af hygge

Siden januar 2019 har vi med stor succes introduceret ugentlige fællesspisninger, der nu samler omkring 100 Skjoldere omkring et godt måltid og hyggeligt samvær hver eneste tirsdag. 

Frem mod sommerferien giver vi Fællesspisningen endnu et løft, da vi har indgået en aftale med street-food-leverandøren Tasty Town, der hver tirsdag frem til sommerferien parkerer en eller to food-trucks foran terrassen i tidsrummet 18-21 og serverer gode og varierede måltider til en stærkt reduceret medlemspris på 65 kr pr måltid. 

I kan tilmelde jer gennem linket på denne side, hvor man ikke behøver at logge ind på holdsport. Man behøver heller ikke være medlem af BK Skjold.

Spørgsmål kan rettes til pf@bkskjold.dk.

Ugens menu

Tirsdag den 18/6-2019 er næste tirsdags-fællesspisning! 

Menuen til den sidste fællesspisning inden sommerferien bliver Beef rendang, der er en simreret med oksekød og ris til, og dertil kimche-salat

Man kan godt dukke uanmeldt op og betale med mobilepay, men i sidste uge var der 180 gæster, så vil du være sikker på at få mad, så bestil på forhånd!

Udover selve måltidet er der - som der har været hele vinteren –mulighed for at købe Erik Galsts friskbagte surdejsbrød med hjem:

SKJOLD KERNERUG, 30kr.
bagt på 100% groft fuldkornsrugmel med Knækkede rugkerner, græskarkerner, solsikkekerner og hørfrø. Det bliver ikke sundere. Lang holdbarhed (min. 10 dage)

SKJOLD HVEDEBRØD, 30kr.
Bagt på proteinrig hvedemel med delvis fuldkorn i forskellige varianter:
Klassisk, flerkorns, valnød. Sprødt, smukt og saftigt

SKJOLD CHOKORUGBOLLE, 10kr.
Bagt på 100% groft fuldkornsrugmel, med mørk kvalitetschokolade, maltsirup og brændte mandler. Sundt og velsmagende snack eller mellemmåltid.

SKJOLD FOCCACIA, 25/50kr. (Halvt eller helt)
Bagt på proteinrig hvede- og durum-mel. Toppet med olivenolie, hvidløg, rosmarin, chili, havsalt og groftmalet peber. Lækkert Madbrød i flere dage. Fryseegnet.



Tilmelding
W1siziisijiwmtkvmdevmdevogy1yxe5ddz2ef9nb3rpb25zymfubmvyxze2mhg2mdauanbnil1d?sha=6c56e04f8aadc8b5