Folkekøkken

W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmndiem9ibxlnef9uexriyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=2bfb4384996a0ab7
Folkekøkken i Skjold!
F%c3%a6llesspisninglasse
Et (relativt) sundt måltid mad til en god pris - og masser af hygge

Vi er – som nogle måske har bemærket – i fuld gang med at opruste og omdanne Skjolds cafélokaler og området foran klubben, så det hele fremstår mere indbydende og matcher den storby, vi lever i. Det arbejde er vi langt fra færdige med, men vi er allerede begyndt at bruge lokalerne med ugentlige fællesspisninger hver tirsdag for klubbens mange medlemmer og venner

Hver tirsdag vil der i caféen på PH Lings Allé blive serveret et sundt og velsmagende måltid til en overkommelig pris - 60 kr - og være god mulighed for at møde hinanden på kryds og tværs af hold, aldre og køn. 

Senere, når det bliver varmt nok til at bruge udeområdet, vil også københavnere i det hele taget få mulighed for at spise med, når vi inviterer lokale restauratører og street-food-vogne forbi klubben om tirsdagen. Tilmelding foregår her på siden eller via holdsport-kalenderen. Bon appétit!

Ugens menu

Tirsdag den 19/2-2019 er der Champions League og burgeraften i Skjold!

Vi har i Skjold besluttet at købe ret til at vise fodboldkampe i caféen, og vi lægger ud på tirsdag ved at vise 1/8-delsfinalen i CL mellem Liverpool - Bayern München på vores 70-tommer-skærm.

For at fejre det går vi også LIDT på kompromis med vores spis-sundt koncept til fællesspisningen på tirsdag, hvor menuen bliver:

  • Byg selv burgers på fuldkornsboller med alt i tilbehør
  • Fritter tilberedt i ovn med paprika (stærkt vanedannende)
  • Forskellige dips og majoer
  • Salater
  • Godt Brød
  • Vegetarburger muligt (giv venligsbesked ved tilmelding)

Desuden vil der for første gang være mulighed for at købe Erik Galsts efterhånden berømte brød med hjem til klubpriser.W1siziisijiwmtkvmdevmdevogy1yxe5ddz2ef9nb3rpb25zymfubmvyxze2mhg2mdauanbnil1d?sha=6c56e04f8aadc8b5