Folkekøkken

W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmndiem9ibxlnef9uexriyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=2bfb4384996a0ab7
Fællesspisning i Skjold!
  • F%c3%a6llesspisninglasse
  • Tasty
  • Terrasseny
  • F%c3%a6llescafe
Et (relativt) sundt måltid mad til en god pris - og masser af hygge

Siden januar 2019 har vi med stor succes introduceret ugentlige fællesspisninger, der gennem vinteren har samlet mellem 80 og 100 Skjoldere omkring et godt måltid og hyggeligt samvær hver eneste tirsdag. 

Fra Påske giver vi Fællesspisningen endnu et løft, da vi har indgået en aftale med street-food-leverandøren Tasty Town, der hver tirsdag frem til sommerferien parkerer en eller to food-trucks foran terrassen i tidsrummet 18-21 og serverer gode og varierede måltider til en stærkt reduceret medlemspris på 65 kr pr måltid. 

I kan tilmelde jer gennem holdsportkalenderen eller linket på denne side, hvor man ikke behøver at logge ind på holdsport. Man behøver heller ikke være medlem af BK Skjold.

Spørgsmål kan rettes til pf@bkskjold.dk.

Ugens menu

Tirsdag den 23/4-2019 tager vi hul på forårssæsonen med en stor forårs-fejrings-fællesspisning! 

Der er meget at fejre for tiden i BK Skjold. 

Vi er Danmarks største fodboldforening og fællesskabet bliver hele tiden større og stærkere både på og udenfor banerne. 

Over vinteren har vi tilmed - med støtte fra blandt andre Nordeafonden, Kulturministeriet og ikke mindst mange af jer skjoldere - fået mulighed for at gøre lidt ved de fysiske rammer, der var… slidte…

Denne tirsdag indvier vi både de nye rammer i Skjold, fejrer at forårssæsonen endelig er i gang og sparker ude-fællesspisningerne igang med et brag!

Tasty Towns foodtruck serverer denne gang spicy kødboller med raita, bulgursalat og fladbrød. Der vil også være et vegetarisk alternativ, og i caféen serverer vi postevand, sodavand, øl og vin. 

Desuden er der - som der har været hele vinteren –mulighed for at købe Erik Galsts friskbagte surdejsbrød med hjem:

SKJOLD KERNERUG, 30kr.
bagt på 100% groft fuldkornsrugmel med Knækkede rugkerner, græskarkerner, solsikkekerner og hørfrø. Det bliver ikke sundere. Lang holdbarhed (min. 10 dage)

SKJOLD HVEDEBRØD, 30kr.
Bagt på proteinrig hvedemel med delvis fuldkorn i forskellige varianter:
Klassisk, flerkorns, valnød. Sprødt, smukt og saftigt

SKJOLD CHOKORUGBOLLE, 10kr.
Bagt på 100% groft fuldkornsrugmel, med mørk kvalitetschokolade, maltsirup og brændte mandler. Sundt og velsmagende snack eller mellemmåltid.

SKJOLD FOCCACIA, 25/50kr. (Halvt eller helt)
Bagt på proteinrig hvede- og durum-mel. Toppet med olivenolie, hvidløg, rosmarin, chili, havsalt og groftmalet peber. Lækkert Madbrød i flere dage. Fryseegnet.Tilmelding
W1siziisijiwmtkvmdevmdevogy1yxe5ddz2ef9nb3rpb25zymfubmvyxze2mhg2mdauanbnil1d?sha=6c56e04f8aadc8b5