Tirsdags-fællesspisning
W1siziisijiwmjevmdivmdkvntnndhlpzhewzf9szwfkzxjib2fyzgjhbm5lcnnwb25zb3ixlnbuzyjdxq?sha=f504e6eb60b42b4a
Fællesspisning i Skjold!
  • F%c3%a6llesspis1
  • F%c3%a6llesspis2
  • F%c3%a6llesspisninglasse
  • F%c3%a6llescafe
Tilmelding

Tilmeld jer og find ugens menu via disse links:


Fællesspisningen holder pause indtil regeringen igen hæver kravet om mundbind i caféer. 


Om fællesspisningen

De ugentlige tirsdags-fællesspisninger samler hver tirsdag omkring 100 skjoldere omkring et godt måltid mad og hverdags-hygge. 

Vores populære chefkok Erik Galst står bag gryderne og der findes to priser for maden, særligt af hensyn til de mange småbørnsfamilier: 65 kr for en stor tallerken, og 45 kr for en lille tallerken. 

Pga. corona-restriktionerne vil der her efter sommerferien være to sidninger: Kl 18-19 for dem, der træner tidligt, og kl 19-21 for dem, der træner senere. 


Desuden SKAL man være tilmeldt på forhånd via holdsport, så vi både kan kontrollere, at vi ikke forsamles mere end 50 mennesker, og så vi har mulighed for  give navne til sundhedsmyndighederne, hvis nogle skulle vise sig at være syge. 

Sidst men ikke mindst gennemføres spisningerne alene, hvis vejret er til, at vi kan bruge terrassen, ellers aflyses der. Ved aflysningerne vil man få et tilgodebevis, man kan bruge til en valgfri, efterfølgende fællesspisning.

 

I kan tilmelde jer gennem de ugentlige links på denne side, hvor man ikke behøver at logge ind på holdsport. Man behøver heller ikke være medlem af BK Skjold. Man skal dog i tilmeldingsformularen opgive navn og kontaktoplysninger, hvis man ikke er logget ind.


Spørgsmål kan rettes til js@bkskjold.dk
Bageriet

Udover selve måltidet er der om tirsdagen altid mulighed for at købe Erik Galsts friskbagte surdejsbrød med hjem.

W1siziisijiwmjevmdivmdkvnzbjbtf5ztrpdl9za3lzy3jhymvyymfubmvyc3bvbnnvcjeucg5nil1d?sha=68b2c0c2de381f5b