Tirsdags-folkekøkken
W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmndiem9ibxlnef9uexriyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=2bfb4384996a0ab7
Fællesspisning i Skjold!
  • F%c3%a6llesspis1
  • F%c3%a6llesspis2
  • F%c3%a6llesspisninglasse
  • F%c3%a6llescafe
Et (relativt) sundt måltid mad til en god pris - og masser af hygge

De ugentlige tirsdags-fællesspisninger fra kl 18-21 samler hver tirsdag omkring 100 skjoldere omkring et godt måltid mad og hverdags-hygge. 

Vores populære chefkok Erik Galst er tilbage bag gryderne og vi har – efter at have evalueret forårets og vinterens fællesspisninger – besluttet at indføre to priser for maden, særligt af hensyn til de mange småbørnsfamilier, der begyndte at deltage henover forårets løb: 60 kr for en stor tallerken, og 40 kr for en lille tallerken. 

Som i foråret skal man bestille sit måltid på forhånd via linket på denne side, hvis man vil være sikker på at få mad, men man kan også fortsat dukke impulsivt op om tirsdagen og satse på, at der er mad tilbage. Vi kalkulerer med cirka 100 måltider hver tirsdag.

I kan tilmelde jer gennem linket på denne side, hvor man ikke behøver at logge ind på holdsport. Man behøver heller ikke være medlem af BK Skjold.

Spørgsmål kan rettes til pf@bkskjold.dk.

Ugens menu

Næste fællesspisning bliver tirsdag den 2/10-2019 

Menu:

Hjemmelavede frikadeller (også vegetarisk variant) med kold kartoffelsalat, hjemmelavet agurkesalat og grøn salat.

Udover selve måltidet er der - som der har været hele vinteren –mulighed for at købe Erik Galsts friskbagte surdejsbrød med hjem:

SKJOLD KERNERUG, 30kr.
bagt på 100% groft fuldkornsrugmel med Knækkede rugkerner, græskarkerner, solsikkekerner og hørfrø. Det bliver ikke sundere. Lang holdbarhed (min. 10 dage)

SKJOLD HVEDEBRØD, 30kr.
Bagt på proteinrig hvedemel med delvis fuldkorn i forskellige varianter:
Klassisk, flerkorns, valnød. Sprødt, smukt og saftigt

SKJOLD CHOKORUGBOLLE, 10kr.
Bagt på 100% groft fuldkornsrugmel, med mørk kvalitetschokolade, maltsirup og brændte mandler. Sundt og velsmagende snack eller mellemmåltid.

SKJOLD FOCCACIA, 25/50kr. (Halvt eller helt)
Bagt på proteinrig hvede- og durum-mel. Toppet med olivenolie, hvidløg, rosmarin, chili, havsalt og groftmalet peber. Lækkert Madbrød i flere dage. Fryseegnet.



Tilmelding
W1siziisijiwmtkvmdevmdevogy1yxe5ddz2ef9nb3rpb25zymfubmvyxze2mhg2mdauanbnil1d?sha=6c56e04f8aadc8b5