Bageriet
W1siziisijiwmjevmdivmdkvntnndhlpzhewzf9szwfkzxjib2fyzgjhbm5lcnnwb25zb3ixlnbuzyjdxq?sha=f504e6eb60b42b4a
Erik Galsts lækkerier

Bageriet i Skjold:

Galst Bageri er blevet ‘opdaget’ og har etableret sig på den Københavnske Brødscene. Claus Meyer kom uventet forbi Bageriet i efteråret og kort efter fulgte Euroman. Begge var begejstrede og anbefalede Bageriet varmt. Senest har Politiken også anbefalet os, og det har bragt liv i lokalerne i en underlig tid, hvor vi ikke kan samles, som vi så gerne vil.

Der bages med uovertruffent lokalt økologisk mel fra Kornby Mølle og alle brød og boller er bagt udelukkende på surdej og er langtidshævet for optimal smag. Alt er håndlavet og der er lagt kærlighed i hver en foldning og vi bilder os ind, at det kan smages i slutproduktet.

Det faste sortiment er følgende:
Rugbrød, 100% fuldkorn
Hvedebrød, Eddies, Ølandshvede, Formbrød. Surdejsboller med birkes, sesam eller blandede flager
Kardemommesnurrer og/eller Kanelsnegle.

Derudover vil der hver uge, være forskellige gæsteoptrædener, så som Emmerbrød, Valnøddebrød, Speltbrød, Havregrødsbrød mv.

Åbningstiderne er pt. følgende:
Tirs-Fre kl. 12-15, eller når der er udsolgt.

uuhhhmmm
Br%c3%b8d
W1siziisijiwmjevmdivmdkvnzbjbtf5ztrpdl9za3lzy3jhymvyymfubmvyc3bvbnnvcjeucg5nil1d?sha=68b2c0c2de381f5b