Bageriet
W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmndiem9ibxlnef9uexriyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=2bfb4384996a0ab7
Erik Galsts lækkerier

Bk Skjold har sin helt egen kok og bager i form af Erik Galst, der hver uge både står i køkkenet til fællesspisningerne og i øvrigt fylder lokalerne med duften af nybagt brød. Brødet kan købes i caféen i dagtimerne de fleste dage og i sit sortiment har han blandt andet: 

SKJOLD KERNERUG, 30kr. bagt på 100% groft fuldkornsrugmel med Knækkede rugkerner, græskarkerner, solsikkekerner og hørfrø. Det bliver ikke sundere. Lang holdbarhed (min. 10 dage)

SKJOLD HVEDEBRØD, 30kr. Bagt på proteinrig hvedemel med delvis fuldkorn i forskellige varianter: Klassisk, flerkorns, valnød. Sprødt, smukt og saftigt

SKJOLD CHOKORUGBOLLE, 10kr. Bagt på 100% groft fuldkornsrugmel, med mørk kvalitetschokolade, maltsirup og brændte mandler. Sundt og velsmagende snack eller mellemmåltid.

SKJOLD FOCCACIA, 25/50kr. (Halvt eller helt) Bagt på proteinrig hvede- og durum-mel. Toppet med olivenolie, hvidløg, rosmarin, chili, havsalt og groftmalet peber. Lækkert Madbrød i flere dage. Fryseegnet.

uuhhhmmm
Br%c3%b8d