Indmeldelse
W1siziisijiwmtkvmdevmtcvmndiem9ibxlnef9uexriyw5uzxj3zwjzag9wlnbuzyjdxq?sha=2bfb4384996a0ab7
Sådan melder du dig ind

Indmeldelse foregår ved at klikke på tilmelding. Ved at udfylde formularen, bliver du skrevet på vores venteliste i holdsport. Skriv venligst oplysningerne på det kommende medlem.

Inden du tilmelder dig selv eller dit barn kan du med fordel læse om den særlige fodboldfilosofi i Bk Skjold - så du ikke bliver overrasket. Det kan du gøre her

Hvis du allerede har udset jer et hold, eller har snakket med træneren, kan dette skrives i kommentarfeltet i formularen. Alle holdene kan findes i vores holdoversigt.

Når vi har fundet et hold til dig, vil du blive kontaktet af træneren. Du kan forvente at blive kontaktet inden for 5 hverdage.

Herefter vil du få adgang til vores medlemssystem, Holdsport. Når du bliver oprettet, vil du blive tilsendt brugernavn og kode. Systemet fungerer som kommunikationsværktøj og du vil kunne se hvor/hvornår der er træning, kamp, sociale arrangementer osv.

14 dage efter modtager du en opkrævning. Der er et indmeldelsesgebyr på 250kr. Indmeldelsesgebyret dækker køb af en Skjold-trøje. Trøjen kan hentes på klubbens kontor.  

Hvis du ikke ønsker at fortsætte udover prøveperioden skal dette meddeles skriftligt til bkskjold@bkskjold.dk, inden fristens udløb.

Hvis du ønsker at fortsætte, betaler du selvfølgelig bare regningen.

Hvis det af den ene eller anden grund ikke er muligt at betale inden fristens udløb, er i velkomne til at kontakte os for en løsning. Det vigtigste er, at vi hører fra jer.

Spørgsmål til indmeldelse

Skriv her hvis du har spørgsmål til indmeldelse.

W1siziisijiwmjevmdivmdkvnzbjbtf5ztrpdl9za3lzy3jhymvyymfubmvyc3bvbnnvcjeucg5nil1d?sha=68b2c0c2de381f5b