Sponsorer

Som sponsor er du med til at sikre at Skjold udvikler sig og gør en mærkbar forskel for mennesker i og omkring foreningen.

For kun 208,- pr. måned (august '20 - juli '21) kan du blive en del af Danmarks mest ambitiøse fællesskab. Her er fastholdelse af den brede, inkluderende og rummelige tilgang i centrum.

Drivkraften ligger i det engagement vi skaber i medlemmernes relation til klubben.

Børnene, de unge, de voksne og de ældre skal engageres og have ejerskab, de skal aktiveres og de skal føle de er en del af en fodboldklub, som er et community med impact eller sagt med andre ord; mere end bare en fodboldklub.

Gallerier

VIS I TAGER ANSVAR - OG SKAB MERVÆRD


For otte ud af ti danskere gør det en forskel, at en virksomhed tager del i socialt arbejde. Studier viser, at 83 % af danskerne stoler mere på virksomheder, der tager et socialt ansvar.

Ved at være en del af Skjold og deltage i Skjolds Erhvervsnetvær viser I, at I vil være med til at gøre en fordel og gerne tager del i udviklingen.

I tager ansvar for fællesskabet ved at give en hånd med, mens I skaber merværdi for jeres virksomhed.

Internt i virksomheden bidrager et socialt samarbejde med mere arbejdsglæde, et øget engagement og stolthed blandt medarbejderne. Eksternt har det en positiv effekt på virksomhedens brand og omdømme blandt kunder, leverandører og kommende medarbejdere.Hvad får sponsorerne for pengene

  • Banner på holdsport både hjemmeside og APP i grupper af 4 logoer

Fordele: 1 million visninger årligt på holdsport.

  • Artikel i Mit Østerbro i 2021 med logoeksponering.

Fordele: Fysisk magasin som bliver omdelt til butikker og caféer lokalt på Østerbro

  • Skærm eksponering af firmalogo i BK Skjold klubhuset

Fordele: Dagligt mere end 300 besøgende - Mindst

  • Adgang til brug af sponsorlogo Skjold Unlimited

Fordele: Kan bruges til fremvisning i butikker, på hjemmeside, sociale medier og andet

  • 1 stk. BK Skjold trøje med firmanavn og valgfrit trøjenummer, til eget brug

Fordele: En del af det sportslige fællesskab

  • APP for sponsorer

Fordele: Profiloversigt med oplysninger på alle sponsorer. KOmmunikation fra Skjold og sponsornetværket. Mulighed for medlemsfordele.

Kommentar: Med tiden er det en mulighed for at appen også kan blive brugerplatform for alle i og omkring Skjold

  • Erhvervsnetværk med start august 2020

Fordele: Mulighed for fællesskab med de andre sponsorer, afviklet af professionelle facilitatorer fra erhvervsnetværket 1 Community.


En sponsor er indforstået med at fællesskabets muligheder og bredden i klubben er styrken.

Det anses som værende en ære at give nogle økonomiske midler til klubben, som ikke kun gavner udviklingen af medlemmernes muligheder, men også kan bruges til at udvide klubbens tilbud til medlemmerne.

 

Idéen er dog aldrig, at klubben skal blive afhængig af sponsorernes økonomiske biddrag på en måde, så klubben ikke kan eksistere uden. Det kræver derfor også en kreativ og konstruktiv dialog mellem klubbens afdelinger såvel som sponsorerne så økonomiens bidrag fastholdes som en mulighedsskaber fremfor en booster til daglig drift.

Kontakt os, hvis du vil vide mere