Praktisk info

Holdsport er klubbens primære kommunikationsværktøj. Det er her vi vil invitere til fodboldskole, sociale arrangementer, kurser osv.

Tilmelding til kampe og træning foregår også på holdsport. Det er klubbens valg at bruge holdsport. Derfor forventer vi også at alle trænere sætter sig ind i systemet. Der bliver også opkrævet kontingent gennem holdsport.

I skal være velkomne til at kontakte klubben hvis der skulle opstå spørgsmål omkring holdsport,

Holdsport håndbog

http://www.dbukoebenhavn.dk/

Her kan i bl.a. finde regler, turneringsformer, info om diverse kurser og kampprogrammer. Inde på jeres puljer kan i også finde kontaktinfo på modstanderne.

I kan med fordel hente DBU app'en.

Her kan i bl.a. bruge DBU app'en. I kan også bruge Mit DBU via DBU Københavns hjemmeside. I blev tilsendt brugernavn og kode da i blev oprettet i systemet.

I sæsonens første kamp skal du søge spillerne frem og tilføje dem, men allerede fra anden kamp spørger systemet dig, om du vil hente samme spillere som sidst.

Herefter kan du lave de nødvendige justeringer, så holdkortet er udfyldt korrekt. Klar til kamp!

Et hold bliver taberdømt 0-3, hvis holdkortet ikke er udfyldt før kampens start. 


UDFYLD KORTET I GOD TID


Derfor er det nu ekstremt vigtigt, at du som træner eller leder i en fodboldklub sørger for at udfylde holdkortet i god tid. Via "Mit DBU" kan alle holdkort udfyldes, så snart kampprogrammet er blevet frigivet og på appen kan holdkortet udfyldes fra 14 dage før kampen.  

Hvis der opstår et teknisk problem med DBU app, mobildækningen eller lignende skal DBU København orienteres herom – senest førstkommende hverdag efter kampen – j.fr.  § 39.3 i DBU Københavns turneringsreglement

I nødstilfælde - ved teknisk problem under/ved indtastningen skal DBU København senest førstkommende hverdag orienteres herom.

https://www.dbukoebenhavn.dk/love-og-regler/holdkort/


Du kan indberette resultatet af en kamp på en af følgende måder:

Via DBU app'en:

Gå i Værktøjskassen, vælg "Indberet resultat og Kampfakta". Indtast kampnr. og resultatet kan indberettes. Du kan også komme til resultatindberetningen via selve kampsiden - her trykker du så på det lille "3-2" symbol, benævnt "Resultat/Kampfakta".

Via Mit DBU

Log ind på DBU's eller lokalunionens hjemmeside. Vælg "Resultatindberetning/kampfakta" i venstremenuen og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du skulle komme til at taste forkert, kan du indenfor en time efter indtastningen ændre resultatet til det korrekte. Hvis du først opdager det efter en time, skal du kontakte DBU København, som vil rette resultatet hurtigst muligt.

Generelt bedes du altid kontakte DBU København indenfor normal åbningstid, hvis du fx har følgende problemer:

  • du har problemer med det elektroniske holdkort
  • du har tastet forkert resultat
  • du har tastet forkert kampnummer

Kampe med påsat dommer:

1) En kamp kan flyttes indtil 6 dage før end det oprindelige fastsatte spilletidspunkt. Er der færre end 6 dage til kampen kan denne ikke flyttes.

2) DBU København opkræver et gebyr på kr. 400,- hvis ønsket om en kampflytning er DBU København i hænde mindre end 21 dage før det oprindelige kamptidspunkt. Ønskes kampen spillet tidligere end det oprindelige spilletidspunkt da senest 6 dage inden det ønskede nye spilletidspunkt.

3) DBU Købehavn opkræver et gebyr på kr. 200,- hvis ønsket om en kampflytning er DBU København i hænde mere end 21 dage inden kampens oprindelige spilletidspunkt, eller hvis kampen ønskes spillet tidligere end det oprindelige spilletidspunkt, da senest 21 dage inden det ønskede nye spilletidspunkt.

Kampe uden påsat dommer:

1) En kamp kan flyttes indtil 3 dage før end det oprindelige fastsatte spilletidspunkt. Er der færre end 3 dage til kampen kan denne ikke flyttes.

2) Flytning af ”ikke dommerpåsatte kampe” er gebyrfri.


Flytte hjemmekamp:

I skal kontakte modstanderen og finde nogle mulige datoer kampen kan flyttes til. Derefter skal i have fat i os på bkskjold@bkskjold.dk for at få en banetid. Når denne er fundet, vil der blive oprettet en officiel flytteanmodning som modstanderne skal godkende.

Flytte udekamp:

I skal kontakte modstanderen for at få rykket en udekamp. De skal derefter finde bane osv. De skal derefter oprette en officiel flytteanmodning, som vi skal godkende. Skriv gerne til os, så de ved det er noget i har aftalt.

Et afbud skal være meddelt såvel DBU København som modstanderholdet senest 48 timer før spilledagen for at være rettidigt.

Afbud registreres som og ligestilles resultatmæssigt med en udeblivelse.
Ved 3 afbud/udeblivelser bliver man trukket fra turneringen.

Det koster klubben penge hver gang der meldes afbud. Derfor vil vi gerne opfordre til at i er på forkant med jeres kampprogram, så i evt. kan rykke kampen i stedet.

Lukkede seniorhold betaler selv evt. bøder i forbindelse med afbud til kampe.

Skriv gerne til os på bkskjold@bkskjold.dk, så vi ved at vi kan bruge banetiden til evt, andre kampe.


Der er kun påsat dommere i 11M. Det vil sige U14 og opefter. Det vil sige at holdene selv skal sørge for dommer/kampleder i børnerækkerne. Her er det normalt en forælder der hjælper til.

Klubben påsætter dommere til Senior 7M rækkerne. Hvis dette ikke er muligt, vil de pågældende hold få besked.

Skriv til os på bkskjold@bkskjold.dk hvis I skal bruge banetid til træningskampe.

Eller hvis I har spørgsmål til jeres træningstider.